Новинка - портативний холодильник ARB Elements Fridge

Портативний захищений холодильник із нержавіючої сталі ARB Elements Fridge на 60 літрів

Новинка - портативний холодильник ARB Elements Fridge

Продукт очікується на початку 2018 року. Холодильник підходить для середніх та великих кросоверів, повнорозмірних позашляховиків та пікапів.

Новий портативний холодильник ARB не тільки має всі відомі переваги попередніх моделей, але й оснащений новими унікальними функціями для захисту ваших продуктів і для більш легкого та швидкого доступу до них.

Корпус та петлі холодильника виконані з нержавіючої сталі, а клямки кришки з анодованого алюмінію. Корпус окантований УФ-стійким пластиком. Потоплені в корпус електричні роз'єми дозволяють новому захищеному холодильнику ARB протистояти будь-яким неприємностям.

Кришка холодильника оснащена газовими амортизаторами, які утримують її відкритою у будь-яких положеннях (від закритої до повністю піднятої), що значно полегшує доступ до відсіків холодильника.

Сенсорна панель керування надає доступ до таких функцій, як контроль температури, вимкнення при низькій напрузі мережі, захисний замок. Також холодильник оснащений захисним магнітним замком з пін-кодом, який блокує регулювання температури та доступ до закритого холодильника. Для додаткового захисту холодильник оснащений скобою для висячого замка, а додатковий комплект кріплення (продається окремо) дозволяє прикрутити холодильник до підлоги вашого позашляховика або пікапа.

Докладніше про холодильник ARB Elements Fridge читайте тут.